Topics 2018/2/6

スタディーツアーの事後活動(フェアトレードチョコ販売)


Team Study Tour Borneo 2017 members sold fair trade chocolates for charity at school on February 6-8 just before St. Valentine’s Day. We learned about the harm of palm plantation on the rain forests through the tour in Borneo last summer. The members appealed the People Tree Chocolates are good for both people and environment because they are fair trade products and also made without palm oil which is usually used in most snacks. More than 500 chocolate bars were sold out in three days and we donated ¥11,321 to an NPO, Borneo Conservation Trust Japan.



ボルネオスタディーツアー2017のメンバーは、バレンタイン直前の2月6日から8日に本校でフェアトレードチョコレートのチャリティー販売を行いました。昨年の夏にボルネオでアブラヤシプランテーションが熱帯雨林に与える影響を学んだ私達チームは、このピープルツリーのチョコレートがフェアトレード商品であり、しかもほとんどのお菓子類に使われるパーム油を使っていないということで、人にも環境にもやさしいということを知ってほしいと販売しました。500個以上のチョコが完売となり、NPO法人ボルネオ保全トラストジャパンに1万1,321円を寄付することができました。


chokolate_01.jpg

chokolate_02.jpg